Proces

Naast goede opvang is het vinden van buitenschoolse opvang in de buurt van waar je woont of werkt, prettig in verband met de logistiek van het brengen en halen. Naschoolse opvang in de buurt van je huis kan bovendien fijn zijn omdat de kinderen vriendjes in de buurt zullen krijgen. De leukste buitenschoolse van Amsterdam vind u aan de Willem de Zwijgerlaan 71, 1056 JG Amsterdam.

Een kind vroegtijdig inschrijven voor een plaats in het buitenschoolse opvang vergroot de kans dat De Boefjes РBSO kan voorzien in de vraag van de ouders. Inschrijven  is mogelijk vanaf het moment dat u weet naar welke basisschool u kind gaat. Via het online formulier kunt u zich aanmelden. Binnen een werkdag ontvangt u een email ter bevestiging dat u staat ingeschreven.

Dit betekend echter geen garantie voor een evt. plaatsing. Plaatsing geschiedt in principe op volgorde van inschrijving. Er wordt voorrang verleend als het gaat om plaatsing van een broertje/zusje van een reeds geplaatst kind. Tevens kijken we eerst of we de vrijgekomen plek intern kunnen opvullen. Het kan voorkomen dat een ouder een verzoek bij ons heeft neerlegt voor een wijziging in de bestaande opvangdagen van een reeds geplaatst kind.

Als volgt:
Stap 1: We nodigen u uit voor een rondleiding en kennismaking.
Stap 2: Wij of u nemen contact op en leggen de beschikbare dagen vast.
Stap 3: U krijgt 10 werkdagen de tijd om een beslissing te nemen.

Nadat u akkoord bent gegaan met de plaatsing zetten we het administratieve gedeelte in zijn werking. Er wordt een overeenkomst ondertekend. Vanaf dit punt is de plaatsing een feit.

Als laatste maken we een eerste wenafspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We leiden je graag rond! Plan hier een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Plan een bezichtiging