Reviews

Wat vinden anderen van de opvang van De Boefjes? Hieronder een selectie van ontvangen reviews van huidige en vorige kinderen en hun ouders.

Naast onderstaande reviews van ouders, worden wij jaarlijks gecontroleerd door de GGD.
Benieuwd naar hun bevindingen? Klik dan hier.

Door de locatie (veel ruimte binnen en een tuin), de leidsters en de gemoedelijke sfeer gaan onze kinderen al jaren met veel plezier naar de Boefjes. Daarbij vinden we het kleinschalige karakter heel erg prettig en staat het plezier van de kinderen voorop! Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een goede opvang voor je kinderen midden in Amsterdam - West!

Robbert - Jan, vader van Mees en Jippe

De Boefjes voelt als een tweede thuis voor onze kinderen. De leidsters (een vast team sinds jaren) zijn niet alleen heel professioneel en zorgzaam, zij kennen ook elk kindje tot in de puntjes. Kinderen worden individueel liefdevol verzorgd en gestimuleerd. Het warme eten is natuurlijk heel fijn! In het kort, wij raden de Boefjes sterk aan aan alle ouders die de meest vertrouwde zorg willen voor hun kinderen.

Jeroen en Alicia, ouders van Misha en Vasco

Ieder keer als wij ons zoontje wegbrengen of ophalen van de Boefjes prijzen wij ons gelukkig met deze bijzondere en fijne crèche. De crèche heeft alles weg van een tweede thuis: er wordt warm gekookt, het is kleinschalig en het allerbelangrijkste: de begeleidsters zijn zeer professioneel en warm, en bieden ook continuïteit. Patty, Steluta en Halima zijn de fijnste begeleidsters die je je als ouder maar kan wensen. Verder wordt de crèche ook op prettige en flexibele wijze gerund.

Iris en Maarten, ouders van Daniel

Wij hebben kinderdagverblijf De Boefjes als een tweede thuis ervaren. De leidsters zijn warm, vertrouwd, pedagogisch en vooral lief! Wij waren bewust op zoek naar een kinderdagverblijf met zeer ervaren leidsters i.p.v. jong, net van school af zonder ervaring. Dat maakt De Boefjes uniek. Ze investeren in top leidsters en dus de zorg over onze zoon. Zelfs de maaltijden zijn biologisch en ze houden rekening met de allergieën van onze zoon. Bedankt voor alles!

Samya, moeder van Danyal

De Boefjes is de leukste kinderopvang die er is, net een gezellige huiskamer maar dan met hele lieve leidsters. Midden in ons woonwijk met een fijne binnentuin, echt een aanrader!

Janneke, moeder van Jilou

Toen wij 9 jaar geleden een crèche zochten voor onze oudste dochter, was er geen plek op de crèches bij ons in het Oostelijk Havengebied. Noodgedwongen weken wij uit naar een crèche verder weg, maar wel 1 waarvan ik van een vriendin had gehoord dat het een heel fijne crèche was. We voelden ons meteen thuis bij de boefjes. Al snel bleek dat er wel plek was bij ons in de buurt, maar we waren zo tevreden over de boefjes dat we er niet aan dachten om te wisselen. Een klein team, in 9 jaar tijd altijd dezelfde gezichten. Leidsters die je kind door en door kennen, grappige anekdotes vertellen, weten hoe ze je kind moeten troosten, maar ook hoe ze het kunnen uitdagen en waar nodig een beetje bijsturen.. Leidsters die je, bij elk kind weer, het gevoel geven dat jij ECHT een HEEL bijzonder (lief, slim, knap) kind hebt..

Dus toen onze oudste dochter een zusje, en 5 jaar later nog een zusje kreeg, zijn wij al die 9 jaar 3 keer per week heen en weer gefietst van het Java eiland naar de Baarsjes. En nu zitten ze alle drie op school, en denken we aan de boefjes, als we kijken naar de plak-en knipwerkjes die nog altijd boven de eettafel hangen..

Hanneke


Benieuwd naar de mogelijkheden?

We leiden je graag rond! Plan hier een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Plan een bezichtiging